Klicka här för att komma till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till United Movement
 
 

UM – United Movement är en förening norr om Stockholm som riktar sig till barn och vuxna som vill träna eller tävla cheerleading, parkour och akrobatik. Cheerleading är den ledande verksamheten i föreningen med närmare 300 cheerleaders, uppdelade i 13 olika cheerleading lag. Vi har i dagsläget 1 parkourgrupp som tränar två gånger i veckan, samt erbjuder akrobatikträning för vuxna.

 

Vi håller till i Sollentuna kommun - välkommen att läsa vidare om du är nyfiken på att börja hos oss!

Prova på Cheerleading
2021-07-21 14:34

Vi välkomnar alla som vill att prova-på cheerleading under sommarlovet! Under vecka 32 anordnar vi fyra prova-på tillfällen i Nya Tegehagen, mån-tors mellan kl 16-18.

 

Föranmäl er gärna!

Sommarbrev 2021
2021-06-21 20:46

Kära medlemmar,

 

Alla härliga aktiva, tränare och stöttande föräldrar. Vilken säsong det varit. Trots alla restriktioner har vi lyckats ha kul och träna nästan lika mycket som vanligt. Vi har noga följt myndigheternas rekommendationer och anpassat oss, våra träningar och våra program efter förändringarna som successivt kommit. Hela tiden med allas bästa för ögonen.

Vi söker en kanslist till vår förening!
2021-06-20 10:14

Då vår nuvarande kanslist kommer att avsluta sin anställning hos oss söker vi en engagerad, kompetent och driven person som ny kanslist. Tjänsten kan i viss utsträckning anpassas efter person.

 

Vänligen skicka in din ansökan senast den 30 juni. Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Vi söker en chefstränare!
2021-06-20 10:07

De senaste två åren har Föreningen United Movement vars största verksamhet är cheerleading, haft en chefstränare anställd på 25%. Vi ser nu ett utökat behov och utannonserar därför denna nya, större tjänst, på 50%. Den kan i viss utsträckning anpassas efter person.

 

Vänligen skicka in din ansökan senast den 30 juni. Intervjuer och tillsättning sker löpande. 

Uppdatering: United Movement och Covid-19
2021-05-03 15:41

Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) inför lättnader i dess rekommendationer och detta innebär för oss att vi uppdaterat föreningens riktlinjer enligt följande:

 

I korthet gäller följande:

  • Det som tidigare gällde för födda 02 och yngre fortsätter att gälla med tillägg för att de nu är tillåtet att träna pyramider. Fortsatt gäller det att hålla det i relativt fasta byggrupper och att 10 minuters regeln avseende bygg är kvar. Minimera volter som kräver pass.
  • Födda 01 och äldre får nu börja bygga men inte pyramider. Här gäller alltså de riktlinjer som även gäller för födda 02 och yngre, dvs relativt fasta byggrupper samt max 10 minuter åt gången.
 
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS