Klicka här för att komma till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

Bli medlem i United Movement
BLI MEDLEM
Välkomna till United Movement
 
 

UM – United Movement är en förening norr om Stockholm som riktar sig till barn och vuxna som vill träna eller tävla cheerleading, parkour och akrobatik. Cheerleading är den ledande verksamheten i föreningen med närmare 300 cheerleaders, uppdelade i 13 olika cheerleading lag. Vi har i dagsläget 1 parkourgrupp som tränar två gånger i veckan, samt erbjuder akrobatikträning för vuxna.

 

Vi håller till i Sollentuna kommun - välkommen att läsa vidare om du är nyfiken på att börja hos oss!

STARTSIDA UMC
Open Gym VT22
2022-01-03 17:18, STARTSIDA UMC

Nu kör vi igång med Open Gym för vårterminen! Anmäl dig via  > bokningssidan <

Begränsat antal platser - först till kvarn. För att deltaga behöver man vara eller bli medlem i United Movement.

 

Kostnad: 100 kr/termin

När & var:

Ons 19:00-21:00, Häggvikshallen (Udda veckor med start V. 3)
Fre 16:30-19:00, Nya Tegelhagen (Jämna veckor med start V. 4)
Lör 15:30-18:00, Nya Tegelhagen (Varje vecka med start V. 5 med undantag för krockar med andra event, t.ex tävlingar och uppvisningar)

 

Extra tillfällen!

4/1  Tisdag kl 18:00-21:00

6/1  Torsdag kl 18:00-21:00

Beställ årets föreningst-shirt!
2021-12-19 13:57

Nu kan du beställa årets föreningst-shirt till vårterminen. T-shirten finns i storlekarna 90/100-150/160 och S-4XL. Ha den gärna som supportertröja till vårens alla tävlingar!

 

Pris: 200 kr. Swisha beloppet till 1233363942 och märk med UMC t-shirt + beställarens namn.

 

Beställ din föreningst-shirt här senast 25 januari 2022:
https://forms.gle/6XmhfcA4f15ajuAEA

 

Kansliet stänger för vintern
2021-12-14 15:10

Kansliet kommer hålla stängt från och med den 20 december 2021 till 2 januari 2022. Kanslitelefonen besvaras ej och mejl avläses mycket sporadiskt. Ni kan nå mig igen från den 3 januari :)

 

Vänliga hälsningar,
Tara Rejimand
Kanslist

Vill du arbeta med UM:s klädprofil?
2021-12-06 19:36

Ta möjligheten att arbeta med föreningens kläder och design!

 

Projektet:
Vi vill tillsätta en projektgrupp med ca 3 personer som arbetar med att ta fram designer för kommande säsongs lagkläder samt nya dräkter (om aktuellt). Samarbetet kommer föras med föreningens klädleverantör som i dagsläget är Cheerlife, men vi ser även över samarbete med andra företag. Målsättningen är att företaget ska erbjuda produkterna på webben där de som vill har möjlighet att gå in och beställa hem säsongens uppsättning av lagkläder. Gruppen kommer ha en huvudansvarig som rapportera till någon i styrelsen eller verksamhetsansvariga.  

 

Ersättning: Detta arbete kommer vara ideellt, men kan erbjuds vissa förmåner vid klädbeställningar.

 

Kvalifikationer: Du som söker kan vara t.ex. tränare, aktiv eller vårdnadshavare med intresse för kläder eller design, och vill engagera dig ytterligare i föreningens verksamhet.

 

Intresseanmälan sker via mejl till chefstranare@unitedmovement.se där du berättar mer om vem du är och varför du är intresserad av rollen.

 

Sista ansökningsdag: 9 januari 2022

Anmälan öppen till VT2022
2021-12-01 09:16

Idag öppnar vi upp anmälan för nya medlemmar till vårterminens grupper!

Klicka här för att komma till vår bokningssida.

 

Vår målsättning är att alla ska kunna erbjudas träning utefter sina förutsättningar och ambitioner. Är ni osäker vilken nivå som passar ert barn så rekommenderar vi er att läsa informationen nedanför, vid fortsatt osäkerhet kontakta oss på mejl så hjälper vi gärna till :)

 

 

Anmälan via bokningssidan:

På vår bokningssida får ni upp samtliga tränings- samt tävlingsförberedande lag som föreningen erbjuder. Via bokningssidan går det sedan att sortera utifrån födelseår för att få upp aktuella lag.

 

För de allra minsta erbjuder vi träningslaget Mighty. Träningslagen för miniminiorer och miniorer är uppdelade på två nivåer.

  • I level 0 övar man bland annat på kullerbyttor, hjulningar, handstående, brygga, grundläggande hopp och bygg i midjehöjd.
  • Level 1 träningslag för de som redan bemästrat de grundläggande momenten så som kullerbyttor, hjulningar, handstående, brygga, hopp och bygg i midjehöjd. Laget övar vidare på sparka över i brygga, rondater och grundläggande bygg i brösthöjd.

 

Terminsstart

Träningslag och tävlingsförberedandelag startar terminen vecka 3.

 

 

Stöter ni på problem eller har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er till kansli@unitedmovement.se. På tisdagar har vi även som alltid telefontid mellan kl. 15-17. Tel: 076-100 12 19.

BLI MEDLEM
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS