Klicka här för att komma till vår bokningssida
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till United Movement


UM – United Movement är en cheerleading-, parkour- och akrobatikförening med närmare 400 medlemmar som startades 2013. Våra aktiva är uppdelade i 13 cheerleadinglag, 1 parkourgrupp och 1 akrobatikgrupp. Vi håller till i Sollentuna kommun, norr om Stockholm.
STARTSIDA UMC
Nu är det dags att anmäla sig till vårterminen!
2020-11-24 11:52, STARTSIDA UMC

Till skillnad från föregående år då man själv behövde gå in och anmäla sig har vi nu automatiserat anmälan. Alla som går i föreningen kommer att få ett mejl med anmälan till samma grupp som man går i dagsläget. Önskar man gå kvar i gruppen går man in via länken, betalar avgiften för vårterminen och är efter det anmäld och klar! 


VIKTIGT! De som går i ett TRÄNINGSLAG måste anmäla sig senast den 31 december för att behålla sin plats i gruppen. Efter den 31 december kommer man annars automatiskt tas bort ur gruppen så att nya medlemmar får möjlighet att boka den platsen.


Verksamheten framåt anpassat till lokala råd
2020-11-01 11:53

För att följa Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer och restriktioner kommer vi att införa rutinerna nedan. Dessa gäller till och med 19/11.


Aktiva födda 2004 och äldre tränar inte. Detta innebär att lagen Courage och Masters har inga träningar. Resterande lag kör på med sina träningar samma tid och plats som innan men med nya restriktioner.


På våra träningar för födda 2005 och yngre så stuntar/bygger vi inte. Tränarna passar inte aktiva i volter. Vi tränar i den mån det går utomhus.

Lokala råd COVID-19. Träningarna i helgen ställs in!
2020-10-29 21:28
Vi måste meddela att det idag kommit ut nya lokala restriktioner gällande COVID-19.

Föreningens verksamhetsansvariga har ikväll deltagit på möte med SCF för att förtydliga hur dessa riktlinjer påverkar cheerleading. Vi kommer även ta del av SvGFs riktlinjer och hur det påverkar parkouren. Vi kommer under helgen se över olika möjligheter för att fortsätta bedriva verksamhet i den mån som är möjligt och säkert. Vi återkommer med förtydligande senast söndag.
 
VIKTIGT! Alla träningar i helgen ställs in!
Årsmöte Föreningen United Movement 2020
2020-08-26 21:08
Varmt välkommen till Föreningen United Movement årsmöte den 4 oktober i Nya Rotebrohallen kl 13:00. 

Årsmötet kommer hållas på övervåningen av Nya Rotebrohallen i aktivitetsrummet. Direkt när du kommer in i hallen finns det ett cafe på höger sida och till vänster är det en trappa. Ta trappan upp så kommer du till aktivitetsrummet.

Årsmöteshandlingarna publiceras här på hemsidan senast en vecka innan årsmötet.
Motioner ska vara inkomna senast 6 september till kansli@unitedmovement.se.

Kallelse och dagordning samt motion till årsmötet från styrelsen finner ni under fliken Dokument ».


Terminsstart HT20
2020-08-12 19:58
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och snart sätter äntligen höstterminen igång på riktigt. 

För våra tävlingslag inom cheerleading är terminsstart vecka 34 och tränarna för respektive lag kommer mejla ut mer info till respektive lag om när er första träningen blir.

För våra träningslag samt tävlingsförberedande lag inom både parkour och cheerleading är terminsstart vecka 35 och samma gäller även här att respektive tränare kommer höra av sig på mejl med mer info. 

För våra tävlingslag inom cheerleading vill vi även påminna om att Coach Dan kommer redan nu på lördag den 15:e augusti. Samt att två helger efter det kommer Coach Tony den 28:e till 30:e augusti, vilket innebär lite speciella träningstider för våra tävlingslag under dessa två helger. 
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS