Klicka här för att komma till vår bokningssida
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till United Movement


UM – United Movement är en cheerleading-, parkour- och akrobatikförening med närmare 400 medlemmar som startades 2013. Våra aktiva är uppdelade i 13 cheerleadinglag, 1 parkourgrupp och 1 akrobatikgrupp. Vi håller till i Sollentuna kommun, norr om Stockholm.
Lokala råd COVID-19. Träningarna i helgen ställs in!
2020-10-29 21:28
Vi måste meddela att det idag kommit ut nya lokala restriktioner gällande COVID-19.

Föreningens verksamhetsansvariga har ikväll deltagit på möte med SCF för att förtydliga hur dessa riktlinjer påverkar cheerleading. Vi kommer även ta del av SvGFs riktlinjer och hur det påverkar parkouren. Vi kommer under helgen se över olika möjligheter för att fortsätta bedriva verksamhet i den mån som är möjligt och säkert. Vi återkommer med förtydligande senast söndag.
 
VIKTIGT! Alla träningar i helgen ställs in!
Årsmöte Föreningen United Movement 2020
2020-08-26 21:08
Varmt välkommen till Föreningen United Movement årsmöte den 4 oktober i Nya Rotebrohallen kl 13:00. 

Årsmötet kommer hållas på övervåningen av Nya Rotebrohallen i aktivitetsrummet. Direkt när du kommer in i hallen finns det ett cafe på höger sida och till vänster är det en trappa. Ta trappan upp så kommer du till aktivitetsrummet.

Årsmöteshandlingarna publiceras här på hemsidan senast en vecka innan årsmötet.
Motioner ska vara inkomna senast 6 september till kansli@unitedmovement.se.

Kallelse och dagordning samt motion till årsmötet från styrelsen finner ni under fliken Dokument ».


Terminsstart HT20
2020-08-12 19:58
Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och snart sätter äntligen höstterminen igång på riktigt. 

För våra tävlingslag inom cheerleading är terminsstart vecka 34 och tränarna för respektive lag kommer mejla ut mer info till respektive lag om när er första träningen blir.

För våra träningslag samt tävlingsförberedande lag inom både parkour och cheerleading är terminsstart vecka 35 och samma gäller även här att respektive tränare kommer höra av sig på mejl med mer info. 

För våra tävlingslag inom cheerleading vill vi även påminna om att Coach Dan kommer redan nu på lördag den 15:e augusti. Samt att två helger efter det kommer Coach Tony den 28:e till 30:e augusti, vilket innebär lite speciella träningstider för våra tävlingslag under dessa två helger. 
Ny hemsida
2020-05-06 11:47

Äntligen får vi presentera vår nya hemsida! 


Hemsidan nås precis som tidigare på unitedmovement.se. Cheerleading har fått en egen startsida som självklart går att nå via adressen nämnd tidigare men som man även når direkt genom att gå till unitedmovementcheer.se.

Nytt krav på registerutdrag för ledare
2019-09-30 10:37
Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har kontinuerlig kontakt med barn.

För att läsa mer, klicka här.


 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS