SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

Bli medlem i United Movement
BLI MEDLEM
VÄLKOMNA TILL UNITED MOVEMENT CHEER

 

UMC är den ultimata platsen för en extraordinär cheerleading- och parkourupplevelse norr om Stockholm!

 

Hos oss strävar vi efter att skapa en unik och engagerande miljö för både barn och vuxna som vill utveckla sina färdigheter och uppleva gemenskap på högsta nivå. Med över 200 passionerade cheerleaders, fördelade på 10 dynamiska cheerleadinglag, är UMC den perfekta platsen att ta ditt intresse till nya höjder.

 

Våra tränare arbetar hårt för att säkerställa att varje träningspass är meningsfull och rolig och de strävar efter att skapa minnesvärda ögonblick och en stark känsla av samhörighet.

 

Men det är inte allt - vi har även en spännande parkourgrupp som sätter sina färdigheter på prov varje vecka. Vi håller till i Sollentuna och vi hälsar alla nyfikna själar välkomna att ansluta sig till vår fantastiska gemenskap!

 

Vår filosofi är enkel: Always together - Always united!

 

Hos UMC skapar vi inte bara idrottsutövare, utan även familjemedlemmar som delar passionen för rörelse, gemenskap och framsteg. Bli en del av vår framgångsrika rörelse och låt UMC vara platsen där dina drömmar och färdigheter får utvecklas! 💫

 

 

VILKEN HELG PÅ NORDIC CHEER CHALLENGE!
2024-04-16 10:28

I helgen har flera av våra lag varit och tävlat på NCC! För en del lag var detta också säsongens sista tävling vilket alltid är vemodigt, men vi laddar snart om för en ny säsong! Ett stort grattis till vårt TF-lag Midnight för utmärkelsen Best Stunt Award 🏆

Samtliga resultat:
--------------------------------------------------------------------------------------

Tävlingslag

- Unstoppable: 2 av 3🥈

- Moon: 3 av 3🥉

- Universe: 16 av 20🌟

- Majesty: 13 av 16🌟

 

Tävlingsförberedande lag

- Miracle:🥇(ingen ranking)

- Midnight:🥇(ingen rankning) + Best Stunt Award 🏆

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Vår filosofi är enkel: Always together - Always united!

--------------------------------------------------------------------------------------

ÄR DU VÅR NYA COACH?
2024-03-08 11:20

VI BEHÖVER BLI FLER!

Vår förening växer och vi kommer att utöka med fler lag från grundläggande till tävlingsförberedande- och tävlingslag. Nu söker vi efter ännu fler duktiga coacher som vill vara med och utveckla alla våra olika lag och nivåer. Älskar du att inspirera, utbilda och leda unga talanger till framgång? Då är det dig vi letar efter!

 

VARFÖR UNITED MOVEMENT CHEER?

På United Movement Cheer strävar vi efter att skapa en miljö där varje individ kan växa och blomstra. Vi tror på att främja kärlek till cheerleading samtidigt som vi fokuserar på prestation, team-anda och personlig utveckling. Med ett engagerat och dedikerat coaching-team strävar vi efter att forma inte bara framstående cheerleaders, utan även starka, självsäkra individer.

 

DINA ANSVARSOMRÅDEN:

Coachning och utbildning: Inspirera och vägleda våra cheerleaders genom träningar och tävlingar för att uppnå deras fulla potential.

Teambuilding: Skapa en sammanhållen och positiv atmosfär inom laget, där varje aktiv känner sig sedd,  uppmuntrad och stöttad.

Utveckling av rutiner: Arbeta tillsammans med laget och andra coacher för att skapa kreativa och imponerande cheer-rutiner för tävlingar och evenemang.

Personlig utveckling: Hjälpa varje individ att växa både som cheerleader och som person genom individuell feedback och stöd.

Kommunikation: Du skapar en kontakt med både aktiva, föräldrar, sportchef och andra coacher för att främja en bra kommunikation som stärker vår sammanhållning. 

 

VAD VI LETAR EFTER:

Erfarenhet: Du har tidigare erfarenhet av att coacha cheerleading eller liknande lagidrotter.

Passion: Du brinner för att utveckla unga talanger och tror på vikten av teamwork och positivt ledarskap.

Kreativitet: Du har en kreativ ådra och är redo att ta truppen till nya höjder genom kreativa rutiner och träningstekniker.

Engagemang: Du är dedikerad att skapa en positiv och stöttande miljö för varje individ i laget.

Säkerhet: Du prioriterar och implementerar säkerhetsåtgärder under träningar och evenemang för att säkerställa att varje cheerleader kan utföra sitt arbete på ett tryggt sätt.

 

VI ERBJUDER DIG SOM COACH:

 • Regelbunden fortbildning både inom UMC men även från externa verksamheter som till exempel Riksidrottsförbundet och Svenska Cheerleading-förbundet för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom cheerleading och utvecklas som coach.
 • Årliga kickoffer som stärker vår sammanhållning och skapar minnen utanför träningen.
 • Nära kontakt och dialog med sportchef så att din röst hörs och dina idéer tas på allvar.
 • Arvode som betalas ut utifrån en arvodestrappa baserad på ålder för träningar och tävlingar.
 • Personlig utveckling. Utöver detta så vill vi att ni coacher ska utvecklas som tränare och vi erbjuder olika roller inom föreningen ju mer erfarenhet man har.

 

--> FÖR ATT ANSÖKA

Skicka ditt CV och ett personligt brev till sportchef@unitedmovement.se
Berätta i brevet varför du är den perfekta matchen för United Movement Cheer och hur du planerar att bidra till vårt framgångsrika team.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Vår filosofi är enkel: Always together - Always united!

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

MEDALJREGN PÅ DISTRIKTSMÄSTERSKAPEN
2024-02-19 22:25

Vilken fantastiskt helg vi hade i Nyköping under DM där våra grymma lag levererade åter igen. Två guld och ett silver blev resultatet men även massor av glädje, skratt och jubel. Alla våra lag fick även ett stort stöd från läktaren där UMC-klacken bara blir större och större. 

 

Tack alla ni som var där, både tävlande och fans! 

 

RESULTAT:

Junior Level 2: Unique GULD

Group stunt Junior: Magic GULD

Minor Level 1: Majesty SILVER

Junior Level 1: Universe 9/9

 

NYTT ÅR & NYA TÄVLINGAR
2024-01-19 08:59

Nu har vi sparkat igång vårterminen och det innebär också att det kommer många spännande tävlingar! Nedan hittar ni lite information om de tävlingar vi hittills är anmälda till. 

TÄVLINGAR

 • 27-28/1 STARS Wintercup (Brännkyrkahallen)
 • 10-11/2 Twisters Cheer competition (Rosvalla)
 • 18/2 DM (Rosvalla) 
 • 13-14/4 Nordic Cheer challenge (Scandinavian XPO Arlandastad)
 • 3-4/5 Summit (Orlando)
 • 11/5 Jamfest (Rosvalla)
 • 25-26/5 RM/ SM (Helsingborg)

SUPPORTERS

För att göra dessa evenemang ännu mer minnesvärda och för att stötta våra aktiva har föreningen tagit fram en t-shirt för supportrar. T-shirten är i en härlig grön nyans, vilket inte bara ger ett fantastiskt stöd på läktaren utan också gör att vi syns!

 

Vill du vara en del av gemenskapen och visa ditt stöd kan du beställa din egen t-shirt för 200 kr genom att mejla oss på ordforande@unitedmovement.se  

 

Vi har även en supporterchatt i Whatsapp som man gärna får ansluta sig till för att hålla sig uppdaterad om var vi sitter på läktarna, biljettsläpp till tävlingarna och massa annat kul! 🔥🌟

 

Så dra på dig din gröna supporter t-shirt, bjud in vänner och familj, och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig atmosfär på läktaren när våra aktiva gör sitt bästa på vårens tävlingar! 🥳

 

Med vänlig hälsning,

United Movement Cheer

Always together - Always united!

 

 

 

 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
2023-12-23 21:34

Tack för ett fantastiskt år där våra otroligt duktiga lag, coacher och stöttande föräldrar har lyft vår förening till nya höjder. Ett år där unga lag har tagit stora steg i sin utveckling och flera lag haft stora framgångar i olika tävlingar. Ett år där vi firat vårt tio-års jubileum och ett år där vi skapat bra förutsättningar för kommande år. Always together - Always united!

 

Vi vill önska er en riktigt God jul och ett gott nytt år!🎄 Hoppas att ni får chansen att njuta av god mat och umgås med nära och kära och sedan ser vi fram emot ett spännande 2024. ✨

BLI MEDLEM
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS