Klicka här för att komma till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

Bli medlem i United Movement
BLI MEDLEM
Välkomna till United Movement
 
 

UM – United Movement är en förening norr om Stockholm som riktar sig till barn och vuxna som vill träna eller tävla cheerleading eller parkour. Cheerleading är den ledande verksamheten i föreningen med närmare 300 cheerleaders, uppdelade i 13 olika cheerleading lag. Vi har i dagsläget 1 parkourgrupp som tränar en gång i veckan.

 

Vi håller till i Sollentuna kommun - välkommen att läsa vidare om du är nyfiken på att börja hos oss!

Stars Winter Cup 🌟
2023-01-30 13:47

Igår tävlade sju av våra fantastiska lag i Stars Winter Cup i Enskedehallen! 

 

Här är våra resultat för tävlinglagen: 

Magic: GULD 🥇

Unstoppable: SILVER 🥈 och vann också det fantastiska priset Spirit award! ⚡️

Crush: SILVER 🥈 

Unlimited: BRONS 🥉

 

Och våra fantastiska tävlingsförberedande lag fick alla en fin guldmedalj för härligt deltagande i deras första tyckartävling!

Midnight: GULD 🥇

Miracle: GULD 🥇

Unity: GULD 🥇

 

Stort grattis till alla aktiva samt deras fantastiska tränare! ✨

Anmälan till vårterminen 2023 öppen för nya medlemmar!
2022-12-19 08:00
 
 
Idag öppnar vi upp anmälan för nya medlemmar till vårterminens grupper!

Anmäl här  

 

Vår målsättning är att alla ska kunna erbjudas träning utefter sina förutsättningar och ambitioner. Är ni osäker vilken nivå som passar ert barn så rekommenderar vi er att läsa informationen nedanför, vid fortsatt osäkerhet kontakta oss på mejl så hjälper vi gärna till :)

 

Anmälan via bokningssidan:

På vår bokningssida får ni upp samtliga tränings- samt tävlingsförberedande lag som föreningen erbjuder. Via bokningssidan går det sedan att sortera utifrån födelseår för att få upp aktuella lag.

 

För de allra minsta erbjuder vi träningslaget Mighty. Träningslagen för miniminiorer och miniorer är uppdelade på två nivåer.

  • I level 0 övar man bland annat på kullerbyttor, hjulningar, handstående, brygga, grundläggande hopp och bygg i midjehöjd.
  • Level 1 träningslag för de som redan bemästrat de grundläggande momenten så som kullerbyttor, hjulningar, handstående, brygga, hopp och bygg i midjehöjd. Laget övar vidare på sparka över i brygga, rondater och grundläggande bygg i brösthöjd.

Terminsstart

Träningslag och tävlingsförberedandelag startar terminen vecka 2.

 

Stöter ni på problem eller har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er till kansli@unitedmovement.se.  Telefontid fredagar mellan 08:30-12:30 Tel: 076-100 12 19.

2022-12-16 10:19

TACK FÖR DENNA SÄSONG!

Stort tack alla aktiva och tränare för en fantastisk säsong!

 

Vi är så stolta över er, all träning och alla timmar som ni har spenderat i hallen! Det resulterade även till att vi avslutade med en härlig seger på NALC!

 

Vårtermin är full med nya tävlingar för våra tävlings- och tävlingsförberedande lag. Tävlingarna vi har att se fram emot är Stars Winter Cup, Twisters Cheer Comp, NCC, DM, RM och JAM-fest! 🥳

 

Tack för allt ni gör för vår förening! Ni är fantastiska! Nu tar vi snart lite välförtjänt lov men ses igen nästa termin. Hoppas ni är lika taggade som oss!

 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!🧑‍🎄 

UMC´S Winter wonderland show
2022-12-05 17:54

Äntligen är det dags för alla lagens juluppvisning. Uppvisningen kommer vara i Medleys simhall i Sollentuna den 10/12. Man måste ha en biljett för att bli insläppt, biljetter köper ni här HÄR

 

Insläpp vid 12:00, uppvisningen startar 12:30 och håller på till 14:15.

 

Varrmt välkmna!

 

 

 

Open gym börjar igen!
2022-10-13 14:10

Nu kör vi äntligen igång med Open Gym för höstterminen!

 

Begränsat antal platser - först till kvarn.

 

För att deltaga behöver man vara eller bli medlem i United Movement.

 

Kostnad: 100 kr/termin

När & var:

Ons 19:00-21:00, Häggvikshallen (Udda veckor med start V. 43)

Fre 17:00-19:00, Nya Tegelhagen (Jämna veckor med start V.42)

Lör 15:00-17:00, Nya Tegelhagen (Varje vecka med start V.41 med undantag för krockar med andra event, t.ex tävlingar och uppvisningar)

 

Anmäl dig här!

BLI MEDLEM
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS