SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

Bli medlem i United Movement
BLI MEDLEM
MEDALJREGN PÅ DISTRIKTSMÄSTERSKAPEN
2024-02-19 22:25

Vilken fantastiskt helg vi hade i Nyköping under DM där våra grymma lag levererade åter igen. Två guld och ett silver blev resultatet men även massor av glädje, skratt och jubel. Alla våra lag fick även ett stort stöd från läktaren där UMC-klacken bara blir större och större. 

 

Tack alla ni som var där, både tävlande och fans! 

 

Resultat:

Junior Level 2: Unique GULD

Group stunt Junior: Magic GULD

Minor Level 1: Majesty SILVER

Junior Level 1: Universe 9/9

 

NYTT ÅR & NYA TÄVLINGAR
2024-01-19 08:59

Nu har vi sparkat igång vårterminen och det innebär också att det kommer många spännande tävlingar! Nedan hittar ni lite information om de tävlingar vi hittills är anmälda till. 

TÄVLINGAR

  • 27-28/1 STARS Wintercup (Brännkyrkahallen)
  • 10-11/2 Twisters Cheer competition (Rosvalla)
  • 18/2 DM (Rosvalla) 
  • 13-14/4 Nordic Cheer challenge (Scandinavian XPO Arlandastad)
  • 3-4/5 Summit (Orlando)
  • 11/5 Jamfest (Rosvalla)
  • 25-26/5 RM/ SM (Helsingborg)

SUPPORTERS

För att göra dessa evenemang ännu mer minnesvärda och för att stötta våra aktiva har föreningen tagit fram en t-shirt för supportrar. T-shirten är i en härlig grön nyans, vilket inte bara ger ett fantastiskt stöd på läktaren utan också gör att vi syns!

 

Vill du vara en del av gemenskapen och visa ditt stöd kan du beställa din egen t-shirt för 200 kr genom att mejla oss på ordforande@unitedmovement.se  

 

Vi har även en supporterchatt i Whatsapp som man gärna får ansluta sig till för att hålla sig uppdaterad om var vi sitter på läktarna, biljettsläpp till tävlingarna och massa annat kul! 🔥🌟

-----

Här hittar ni inbjudningslänk till chatten https://chat.whatsapp.com/DPAQ9R72IP20t2qTwzVYin 

-----

 

Så dra på dig din gröna supporter t-shirt, bjud in vänner och familj, och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig atmosfär på läktaren när våra aktiva gör sitt bästa på vårens tävlingar! 🥳

 

Med vänlig hälsning,

United Movement Cheer

Always together - Always united!

 

 

 

 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
2023-12-23 21:34

Tack för ett fantastiskt år där våra otroligt duktiga lag, coacher och stöttande föräldrar har lyft vår förening till nya höjder. Ett år där unga lag har tagit stora steg i sin utveckling och flera lag haft stora framgångar i olika tävlingar. Ett år där vi firat vårt tio-års jubileum och ett år där vi skapat bra förutsättningar för kommande år. Always together - Always united!

 

Vi vill önska er en riktigt God jul och ett gott nytt år!🎄 Hoppas att ni får chansen att njuta av god mat och umgås med nära och kära och sedan ser vi fram emot ett spännande 2024. ✨

SUCCÉ PÅ NORDIC ALL-LEVEL CHAMPIONSHIP 2023
2023-12-04 23:50

Vilken fantastisk helg det blev för våra tre lag som var med och tävlade i NALC 2023 i Göteborg. Alla våra lag leverade på högsta nivå och UMCs sportchef, Madeline Blanche, kommenterade efter tävlingens slut:
"Vi är så galet stolta över alla våra UMC lag! Majesty, Universe och Unique ägde alla mattan. Gick ut och var självklara, självsäkra och med så mycket energi och spirit! Vi har en grym säsong framför oss!"

 

Grattis alla tävlande lag och ett extra stort grattis till vårt fantastiska U18 Level 2-lag UNIQUE som blev Nordiska Mästare och vann guld!

-------------------------------

RESULTAT NALC 2023
Unique: 1 av 12
Majesty: 6 av 26
Universe: 8 av 16

VÅRA LAG LEVERERAR I NALC 2023
2023-12-02 18:25

Vilken första dag i Göteborg! Våra tre tävlingslag har gjort det otroligt bra och åter igen visar vi vilken unik förening vi är. Tillsammans med en grym hejjaklack har vi efter första tävlingsdagen följande resultat.

 

Majesty:  Plats 2 av 24 (Till final U16 Level 1)
Universe: Plats 8 av 16 (U18 Level 1)
Unique: Plats 1 av 12 (Till final U18 Level 2)

 

UMC WINTER SHOW 10 YEARS
2023-11-28 06:09

Varmt välkomna till UMC WINTER SHOW när vi firar 10 års jubileum! Kom och se alla våra cheerleading lag och freerun uppträda och var med och fira att vår klubb fyller 10 år som förening. 🌟

 

Showen är i arena Satelliten den 17 december och insläpp är från Bygdevägen klockan 12.00, showen startar 12.30. Fika, lotter och föreningskläder kommer finnas att köpa på plats! Betalning sker via Swish. 

 

--> Köp biljetter till showen HÄR! <--

 

Always Together, Always United! ⭐

 

 

 

 

BLI MEDLEM
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS