SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

Välkommen till UMC!

 

UMC är den ultimata platsen för en extraordinär cheerleading- och parkourupplevelse norr om Stockholm!

 

Hos oss strävar vi efter att skapa en unik och engagerande miljö för både barn och vuxna som vill utveckla sina färdigheter och uppleva gemenskap på högsta nivå. Med över 200 passionerade cheerleaders, fördelade på 10 dynamiska cheerleadinglag, är UMC den perfekta platsen att ta ditt intresse till nya höjder.

 

 

Våra tränare arbetar hårt för att säkerställa att varje träningspass är meningsfull och rolig och de strävar efter att skapa minnesvärda ögonblick och en stark känsla av samhörighet.

 

Men det är inte allt - vi har även en spännande parkourgrupp som sätter sina färdigheter på prov varje vecka. Vi håller till i Sollentuna och vi hälsar alla nyfikna själar välkomna att ansluta sig till vår fantastiska gemenskap!

 

Vår filosofi är enkel: Always together - Always united!

 

Hos UMC skapar vi inte bara idrottsutövare, utan även familjemedlemmar som delar passionen för rörelse, gemenskap och framsteg. Bli en del av vår framgångsrika rörelse och låt UMC vara platsen där dina drömmar och färdigheter får utvecklas! 💫

 

 

 

 

 

 

 

 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS