SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

NYA FÖRENINGSKLÄDER PÅ STADIUM

NU LANSERAR VI VÅR WEBBSHOP I SAMARBETE MED STADIUM

 

Handla våra föreningskläder i vår nya webbshop på Stadium och stadium.se. Där hittar du bland annat hoodies, tights och ryggsäckar.

Vi har nu startat upp samarbetet med Stadium och ger alla våra medlemmar chansen att köpa gemensamma produkter från Nike och Craft. Alla produkter har vår logotyp och möjlighet att lägga till namn/initialer är ett tillval. Stadium erbjuder leverans inom 5 arbetsdagar. Genom att handla på Stadium stöder du alltid föreningen med 3% extra i bonus och bidrar även till märkesbonus.

Till att börja med öppnar vi upp med ett begränsat sortiment med möjlighet att utöka detta längre fram. Hör gärna av er till styrelsen om ni saknar någon produkt eller har frågor om vårt utbud.

 

Beställning sker genom Stadiums hemsida, leveransalternativ väljer ni själva och all support gällande beställning och leverans hänvisas till Stadium kundservice. För ytterligare information, kontakta oss via epost på styrelsen@unitedmovement.se

 

------------------------------------------------------------

BESTÄLL HÄR

Följ denna länk: UMC Webbshop eller se nedan hur du med några korta steg gör vid beställning av vår föreningskläder.

 

1. Gå in på stadium.se

2. Under sökrutan finns en flik där det står Föreningar, klicka på länken

3. Skriv ”United Movement” i sökrutan

4. Välj länken ”UNITED MOVEMENT CHEER CHEERLEADING”

5. Nu är du inne i vår webbshop och kan börja handla

------------------------------------------------------------

 

Nedan hittar du några produktexempel:

 
NY SUPPORTER T-SHIRT

För att göra dessa evenemang ännu mer minnesvärda och för att stötta våra aktiva har föreningen tagit fram en t-shirt för supportrar.
T-shirten är i en härlig grön nyans, vilket inte bara ger ett fantastiskt stöd på läktaren utan också gör att vi syns!

 

Vill du vara en del av gemenskapen och visa ditt stöd kan du beställa din egen t-shirt för 200 kr genom att mejla oss på ordforande@unitedmovement.se

 

 

 
 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS