SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen
United Movement

Försäkring
United Movement Cheer är medlem i Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) och Svenska Gymnastikförbundet (SvGF), och via medlemskapet är alla våra aktiva medlemmar försäkrade via förbundets olycksfallsförsäkring. SCF och SvGF har företaget Tydliga som försäkringsförmedlare, och försäkringar tecknas nu hos försäkringsbolaget Svedea.

Skadeblankett för cheerleading på Svedeas hemsida här och för gymnastik här.

Det går även att ringa till Svedea på telefon 0771-160 161.
Sjukgymnastik

Vid skador och rehabilitering rekommenderar vi våra aktiva att gå till sjukgymnast, kiropraktor eller naprapat som har landstingsavtal, vilket innebär att man under 18 års ålder kan gå kostnadsfritt. Nedan ser ni exempel på några som finns i Sollentuna. 


Idrottskiropraktor

Beatrice Jolly-Holstad

Beatrice har arbetat med ungdomar och idrottsskador i över 14 år, bland annat i fotboll, basket och balettakademin. Hon har egen praktik i Sollentuna och kan även komma ut under träningar om det önskas. Ni kan kontakta Beatrice på nummer 0737- 72 55 44.


Fysioterapi

Fysioterapi Sollentuna har i dagsläget redan mycket gymnaster och en del från cheerleading. De försöker alltid att prioritera barn och ungdomar så gott det går. Ni kan kontakt dem via deras hemsida  www.fysioterapisollentuna.se där man kan boka tid. De kan även nås via tel. 08-51102250. Eller om ni vill maila: info@fysioterapisollentuna.se


Maria Håkansson
Leg. Fysioterapeut
MSc, Specialist OMT

Rehabprodukter

Mobil:0760503888

maria@fysioterapisollentuna.se

”Maria arbetar främst idrottsskador samt med barn och ungdomar”.


Mattias Håkansson
Leg. Fysioterapeut
MSc, Specialist OMT

Examen Muskuluskeletal-Ultraljudsdiagnostik

Mobil:0739140521

mattias@fysioterapisollentuna.se

”Mattias arbetar främst med Idrottsskador och ultraljudsdiagnostik”

 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS