Klicka här för att komma till vår bokningssida
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ny hemsida
2020-05-06 11:47

Äntligen får vi presentera vår nya hemsida! 


Hemsidan nås precis som tidigare på unitedmovement.se. Cheerleading har fått en egen startsida som självklart går att nå via adressen nämnd tidigare men som man även når direkt genom att gå till unitedmovementcheer.se.

Tanken med den nya hemsidan är att den ska vara tydligare än den förra så information lättare ska gå att ta del av men även att den är integrerad med vårat medlemsregister vilket gör att ni som tränare/aktiva/målsman kommer kunna logga in på hemsidan högst upp i högra hörnet och då få tillgång till information som endast ligger uppe för berörda medlemmar. Denna funktion kommer vi jobba in och starta igång ordentligt först till hösten och då kommer man exempelvis som målsman/aktiv kunna gå in på respektive lagsida och där få tillgång till en kalender som kan hållas uppdaterad med lagets aktiviteter vilket ger en tydligare överblick än idag då sporadiska kallelser skickas ut på mejl. 


Vi vill även rikta ett STORT TACK till Johan Lundqvist som är pappa till en aktiv i ett av föreningens lag som varit en stor hjälp i utformning samt byggandet av hemsidan. 

 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS