Klicka här för att komma till vår bokningssida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till United Movement


UM – United Movement är en cheerleading-, parkour- och akrobatikförening med närmare 400 medlemmar som startades 2013. Våra aktiva är uppdelade i 13 cheerleadinglag, 1 parkourgrupp och 1 akrobatikgrupp. Vi håller till i Sollentuna kommun, norr om Stockholm.
Uppdatering: United Movement och Covid-19
2021-02-08 21:07

Med anledning av regeringens nya rekommendationer och Folkhälsomyndighetens restriktioner kring träning har Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) uttalat sig om vad det innebär för oss som cheerleadingförening och våra aktiva.


I korthet gäller följande:

  •  Det som tidigare gällde för födda 05 och yngre gäller nu för födda 02 och yngre. Det innebär att det är tillåtet att träna inomhus, det är tillåtet att bygga (korta stunder) med fasta bygg-/ eller stuntgrupper om max fem personer i varje grupp. Undvika att passa de aktiva i volter.

  • Födda 01 och äldre får återigen träna, helst utomhus, utan att bygga (undvik kroppskontakt) och utan passning. 

Terminstart VT
2021-01-26 07:49
Sollentuna kommun har öppnat upp sina idrottsanläggningar fr.o.m den 25 januari, med vissa restriktioner, och United Movement återupptar våra träningar under veckan. Varje tränare skickar ut information om vad som gäller för respektive lag och deras träningar. Vänligen läs följande bilaga för att ta del av all info, Covid-19 restriktioner 20210125.pdf ».

Kortfattat gäller följande:
De nya riktlinjerna gäller från den 25 januari och fram till sportlovet med reservation för ändringar.

Aktiva födda 2004 och tidigare 
● Tränaren kommunicerar direkt med sitt lag om träningsformer och tider för träningar. 
● Kan återgå till träning utomhus. 
● Inga bygg och ingen passning 
● Resa till och från aktiviteten sker individuellt

Aktiva födda 2005 och senare 
● Respektive lags tränare kommunicerar direkt med sitt lag om vilken dag/ar och tid/er under veckan som laget tränar. 
● Gör, om möjligt, gärna uppvärmning utomhus (tänk på kläder och skor för det). 
● Ingen passning, utom vid enstaka fall 
● Får, två veckor efter terminsstart - den 7 februari - bygga under korta pass (10 min), upp till 3 ggr per träningstillfälle, med moment emellan (t.ex. dans, lek, gymnastik eller styrka). 
● Skjuts till träningarna sker företrädesvis enskilt. Här litar vi på att föräldrar tar hänsyn till de allmänna råd och restriktioner som råder i Stockholmsregionen. 

Dessutom gäller de tips och råd som togs fram tidigare avseende handhygien och kroppskontakt. Infon som tidigare skickats ut finns även med i bilagan länkad ovanför.
UMC s juluppvisning, svar på frågor om dess genomförande och nya restriktioner
2020-12-19 18:29

Sollentuna kommun stänger troligen alla sina hallar from imorgon, söndag 20/12 till 24/1, i enlighet med nya restriktioner som offentliggjordes igår, fredag. Detta innebär också att alla UMs planerade gemensamma inomhusaktiviteter ställs in from söndag 20 december tom 24 januari 2021. Respektive tränare återkommer till sina lag angående alternativ till träning.

 

UMs styrelse har hela året, sedan pandemins start, noga följt FOHMs, RFs och SCFs rekommendationer för restriktioner för att minska smittspridningen.

Våra seniorlag har ställt in träningarna helt. 

De yngre grupperna har anpassat sina träningsupplägg och utförande, att hålla avstånd, vara noga med hygien och inte vistas flera personer i trånga utrymmen.

Detta har ställt enormt stora krav på våra tränare och tighta organisation. Samtidigt vet vi att det är viktigt att ungdomarna håller igång och får träningsmöjligheter för att må bra och att fungera bra i sin vardag.

 

Vi valde idag (19/12) att genomföra den sedan länge förberedda och bokade uppvisningen men med strikta instruktioner att hålla avstånd, minimal tid i hallen, utan publik och endast ett lag åt gången. 

 

From 24/12 gäller ytterligare striktare restriktioner vilka vi nu tittar igenom och kommer invänta SCFs och RFs rekommendationer för att kunna ge riktiga direktiv inför terminsstarten i januari. 

 

God jul!

 

Styrelsen UM

 

Julbrev
2020-12-17 11:25

Kära medlemmar,

Inför julen gör vi en summering av höstterminen och förberedelser inför vårterminen.


Föreningen United Movement har nu 261 medlemmar och totalt 38 tränare som tillsammans tränar och utvecklar våra mer än 200 aktiva, flera gånger i veckan! Det känns fantastiskt, men vilket annorlunda år detta har varit...

STARTSIDA UMC
Nu är det dags att anmäla sig till vårterminen!
2020-11-24 11:52, STARTSIDA UMC

Till skillnad från föregående år då man själv behövde gå in och anmäla sig har vi nu automatiserat anmälan. Alla som går i föreningen kommer att få ett mejl med anmälan till samma grupp som man går i dagsläget. Önskar man gå kvar i gruppen går man in via länken, betalar avgiften för vårterminen och är efter det anmäld och klar! 


VIKTIGT! De som går i ett TRÄNINGSLAG måste anmäla sig senast den 31 december för att behålla sin plats i gruppen. Efter den 31 december kommer man annars automatiskt tas bort ur gruppen så att nya medlemmar får möjlighet att boka den platsen.


 
SOCIALA MEDIER
SAMARBETSPARTNERS